Projecten

Crematorium Walpot - Eijsden

Bij de nieuwbouw van Crematorium Walpot te Eijsden hebben wij voor bouwkundig aannemer Gubbels Bouw de terreininrichting uitgevoerd rondom het nieuwe crematorium. Hier zijn met name gebakken bestrating toegepast in diverse kleuren zoals rood, geel en bruin. De toegangsweg naar het crematorium is gemaakt van een brede asfaltverharding met aan beide zijde grasbetontegels welke bij drukte ook gebruikt kunnen worden als extra parkeervoorziening. 

Crematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - EijsdenCrematorium Walpot - Eijsden

Terug naar het projectenoverzicht

Snelcontact