Projecten

Kasteel Vaalsbroek

In opdracht van Gerritsen Bouwgroep hebben wij grond- en rioleringswerkzaamheden uitgevoerd voor de uitbreiding van twee zalen bij Kasteel Vaalsbroek. Een nieuwe buitengevel is door ons bekleed met schanskorven gevuld met breuksteen. Ook hebben we het terrein rondom aangepast waarbij hoogwaardige materialen zijn gebruik welke passen bij de uitstraling van het kasteel. Natuursteen keien 10x10cm , grasstabilisatieplaten, gebakken bestrating en maaskeienbestrating zijn enkele voorbeelden. Naast de bestrating is ook de natuurvijver onderhanden genomen waar we een nieuwe beschoeiing hebben aangebracht en enkele lekkages hebben gedicht. 

Kasteel VaalsbroekKasteel VaalsbroekKasteel VaalsbroekKasteel Vaalsbroek - BeschoeiingKasteel VaalsbroekKasteel Vaalsbroek Kasteel VaalsbroekKasteel Vaalsbroek

Terug naar het projectenoverzicht

Snelcontact