Projecten

Bedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-Airport

BAM Utiliteitsbouw heeft ons opdracht gegeven voor de grondwerkzaamheden van het nieuwe bedrijfspand van ABS Pompen te Maastricht-Airport. Tevens hebben we het terrein rondom dit nieuwe pand voorzien van terreinverhardingen waarbij deels is gekozen voor een gesloten klinkerverharding en deels een open verharding is aangelegd met kunsstof grastegels welke zorgen voor infiltratie van hemelwater en een groene uitstraling. Ook de groenvoorzieningen in de vorm van hagen, bomen en gazons zijn door ons aangelegd. 

Bedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-AirportBedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-AirportBedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-AirportBedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-AirportBedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-AirportBedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-AirportBedrijfspand ABS Pompen - Maastricht-Airport

Terug naar het projectenoverzicht

Snelcontact